Revisie of "As Built" tekeningen

Wij kunnen voor u, tegen een gunstig tarief (kosten besparen), de revisies verwerken in de aangeleverde tekening/document.

Indien de informatie op papier (opgemerkte tekening) wordt aangeleverd, dan zullen wij deze zo snel mogelijk in digittale vorm (gescand) beschikbaar maken. Enerzijds voor interne verdere verwerking. Anderzijds om de beschikbare informatie zo snel mogelijk in digitale vorm te kunnen retourneren, wat vaak bij "As Built" tekeningen zeer belangrijk is omdat de installatie in bedrijf kan zijn en de opgemerkte tekening het enigste document is dat de werkelijkheid vertegenwoordigd. Na het scannen/digitaliseren, zal het papieren en gedigitaliseerde bestand zo spoedig mogelijk worden geretourneerd voor gebruik (papier) en archivering (digitale bestand) van de tekening(en).

Elke door CadDraft aangebrachte wijziging, begint met het aanbrengen of ophogen van een CadDraft revisie codering als onderdeel van de bestandsnaam. Aan het eind van de bestandsnaam wordt een toevoeging gemaakt in de vorm _[xx], waarbij xx een numerieke waarde is overeenkomstig de door CadDraft uitgevoerde revisie. Het is raadzaam deze CadDraft revisie indicatie gedurende het hele traject van revisies te laten bestaan om eerder genoemde, per abuis, overschrijving van eerdere bestanden te voorkomen.

De CadDraft revisie staat totaal los van de, door de klant gehanteerde, revisie methodiek. Hiermee bewerkstelligen wij enerzijds traceerbaarheid van uitgevoerde revisies en anderzijds de onmogelijkheid dat bij de klant intern een "zelfde" (klant eigen revisie) wordt overschreven met een nieuwer bijgewerkt bestand.

De ophoging van de, door de klant gehanteerde revisie en status indicatie (mits van toepassing) worden enkel op indicatie van de klant opgehoogd.

Op de tekening gemaakte wijzigingen zullen worden gemarkeerd met een revisie wolk, waarbij de door de klant gehanteerde revisie zal worden genoteerd, conform de door de klant aangegeven markering methodiek (b.v. de revisie (cijfer en/of letter) in een driehoek). Middels deze revisie wolk wordt de uitvoerende partij duidelijk geïnformeerd over de aangebrachte wijzigingen en voorkomen we z.g.n. zoekplaatjes.

Autocad tekenwerk uitbesteden autocad tekenaar gezocht autocad tekenaar vacatures teken bureau tekenbureau

cadtekenaar cad tekenaar vacatures cad uitzendbureau technisch tekenaar technisch tekenen

Copyright ┬ę CadDraft 2017. All right reserved.

Technisch freelance tekenaar gezocht technisch zzp tekenaar gezocht cadtekenaar gezocht teken buro tekenburo