Vragen en antwoorden


Inhoud:
 

Hoe wissel ik bestanden uit met CadDraft

Om bestanden uit te wisselen maakt CadDraft gebruik van een z.g.n. FTP server. Een afgeschermd plekje op het internet dat toegewezen is aan de klant. De klant krijgt zijn locatie en paswoord toebedeeld als onderdeel van een gebruiksaanwijzing "Hoe gebruik te maken van FTP".
In grove lijnen komt het gebruik van een FTP browser (gratis te downloaden, zie handige links, CadDraft specifiek.) overeen met het gebruik van de explorer.

Read more
 

Hoe is het gesteld met geheimhouding

Van de Aziatische landen wordt historisch aangenomen dat men het niet zo nauw neemt met het fenomeen geheimhouding. De groei van de economie en hedendaagse bedrijven nemen daar een heel andere houding in aan. De lokale wetgeving staat het toe dat bedrijven een “Blacklist” hanteren voor schendingen van de geheimhouding overeenkomst. Freelancers, zoals voor CadDraft werkzaam, houden met het bestaan van deze lijst terdege rekening. Immers zij zijn verplicht een geheimhouding verklaring te tekenen en verzekerd zijn van werk in de toekomst betekend eveneens voorkomen dat men met naam en toenaam op de “Blacklist” komt te staan. Zodoende is het eigenlijk nog beter geregeld dan hier in Nederland.

Read more

Autocad tekenwerk uitbesteden autocad tekenaar gezocht autocad tekenaar vacatures teken bureau tekenbureau

cadtekenaar cad tekenaar vacatures cad uitzendbureau technisch tekenaar technisch tekenen

Copyright © CadDraft 2017. All right reserved.

Technisch freelance tekenaar gezocht technisch zzp tekenaar gezocht cadtekenaar gezocht teken buro tekenburo