Autocad tekenaar gezocht

Ja, dan bent je bij CadDraft aan het juiste adres.

Historisch gegroeid is Autocad nog steeds het meest gebruikte CAD programma. Niet verwonderlijk dat we 75+ Autocad tekenaar tot onze beschikking hebben.

Detacheren wij deze mensen?

Nee, (nog niet) wij hebben deze cad tekenaars in het buitenland beschikbaar, hier in Nederland is het gebrek (ook voor ons) steeds chronischer aan het worden. Om deze cad tekenaars optimaal in te zetten bundelen wij de werkzaamheden en brengen dat via hedendaagse middelen naar de cad tekenaar. Hierdoor kunnen we desgewenst de totale doorlooptijd bekorten door meerdere tekenaars (gecoördineerd) gelijktijdig in te zetten.

Ondanks deze werkwijze blijft de communicatie in het Nederlands en is kwaliteit (Nederlandse normering) en geheimhouding verzekerd.
De, op het eerste gezicht, problemen die bestaan bij het uitbesteden van werkzaamheden hebben wij ondervangen door korte communicatie trajecten en door toepassing van hedendaagse technieken en programmatuur. Wat lastig lijkt valt zodoende in de praktijk reusachtig mee en komt maar al te vaak met extra voordelen. Omdat elke klant zijn eigen unieke werkwijze heeft, stemmen we dit graag klant specifiek af.

Zie ook ons aanbod op de "Home pagina"  om deze "instap fase" nog aantrekkelijker te maken.


Autocad tekenwerk uitbesteden autocad tekenaar gezocht autocad tekenaar vacatures teken bureau tekenbureau

cadtekenaar cad tekenaar vacatures cad uitzendbureau technisch tekenaar technisch tekenen

Copyright © CadDraft 2017. All right reserved.

Technisch freelance tekenaar gezocht technisch zzp tekenaar gezocht cadtekenaar gezocht teken buro tekenburo